Beszéljünk őszintén 3. - A hintaló biznisz

Beszéljünk őszintén 3. - A hintaló biznisz
Tündérien cseperedő, ébredező kíváncsiságú, kúszó-mászó totyogósod abba a korba ért, amikor már mindenre szeretne felmászni. Természetes, hogy igyekszel figyelmét lekötni és a legjobb játékot megtalálni számára. Mi az, ami fizikailag, mentálisan és készségeit is fejlesztve szolgálja érdekeit, illetve természetesen legyen a játék szerethető, hogy boldog legyen vele a gyermekünk.

AZ EGYIK LEGKEDVELTEBB JÁTÉK EBBEN A KORBAN: A HINTALÓ
VÉGSŐ CÉLOD MINDIG EZ: GYERMEKED ARCÁN FELHŐTLEN MOSOLYT ÉS BOLDOGSÁGOT LÁTNI.

Ez a visszajelzés Számodra, hogy jól választottál.
Mi is ebben hiszünk és a Játékfutárt pontosan azért alapítottuk 2006-ban, hogy olyan játékokat hozzunk el, melyek kompromisszumok nélkül a gyerekek boldogságát szolgálják.
Bevalljuk őszintén, hogy egyes játékok piacán nem feltétlen találtuk vagy találjuk meg jelenleg sem azt a szintet, amit mi elvárunk, így sok esetben egészen külföldi gyárakig megyünk és közvetlen onnan hozzuk el Nektek, a magyar családoknak.

BESZÉLJÜNK TEHÁT ŐSZINTÉN A "HINTALÓ-BIZNISZRŐL":
Jelenleg Magyarországon elsöprően nagy arányban vannak forgalomban olyan hintalovak, melyek hungarocell töltetesek. Ettől a hintaló test keményebb hatású, nem pihe-puha kényelmes. Amint a varráson akár egy picike luk keletkezik majd, a kis hungarocell golyócskák elkezdenek kigurulgatni a lovacskából, azaz ha ezt választod, nemsokára varrogatni fogsz! Azon túl, hogy ez egyrészt kellemetlen még szemetelis, harmadrészt – s talán ez a legfontosabb – ha még nagyon pici a gyermekünk, figyelni kell, hogy nehogy véletlen a szájába vegye vagy lenyelje a gyermek.

BESZÉLNÜNK KELL A TÖLTETEN KÍVÜL AZ ANYAGVÁLASZTÁSRÓL.
Sok lovacska „szőrzete” ugyan viszonylag nem kellemetlen tapintású de a póni farok és sörény szőrzete esetleg hullik vagy olyannal is találkoztunk már, amelyiknek fura szaga volt . . . talán ragasztó szerű.
Mi sem adnánk szívesen a gyerekünk kezébe, így alap, hogy számotokra sem árulunk ilyet.

HARMADIK NAGYON FONTOS SZEMPONT A CSOMAGOLÁS.
Történt ugyanis, hogy a Kínából érkező importokat látva megállapíthatjuk, hogy egy kartonban több lovacska fekszik, talp és fogantyúk nélkül. Megérkezését követően a kartonok bontásra kerülnek, a lovacskák kereskedésekbe, logisztikai központokba, teherautókba, raktárakba kerülnek. Már nem csomagoltak a loavcskák vagy más játékokkal együtt nagy dobozokba vegyülve tárolják őket.
Még a kiindulási raktárban vagy később összeszerelésre kerülnek, majd ekkor lesznek csak egyesével becsomagolva, ami jó esetben fólia csomagolás lesz, rosszabb esetben így megy egy használt kartonba.

ÁLLJUNK MEG EGY PILLANATRA!
Megérkezik az áru a gyűjtőcsomagban -> kiszedik a gyűjtőkartonból -> átfuvarozzák a játékboltokba -> ott legkésőbb összeszerelésre kerülnek egy raktárban -> polcra kerül -> majd megveszed, hazaviszed, gyermeked kezébe adod.
Valójában ez egy plüss játék, amit nem igazán tudunk mosni, tisztítani de persze barna, így nem nagyon látszik majd meg rajta ha "menet közben szennyeződik." - na jó ez így leírva durva de gáz, hogy igaz!
A kis Pelenkásunk meg otthon ráül, szeretgeti, kis arcához érinti, esetleg meg is puszilgatja...
Jajjj!

IDÉN FOGTUK MAGUNKAT ÉS ADDIG MENTÜNK, AMÍG TALÁLUNK OLYAN GYÁRTÓT, AMELYIK MINDEN KRITÉRIUMUNKNAK MEGFELEL:
Egyesével, higiénikusan csomagolt lovacskákat kapunk.


Legyen egy védő fólia a pacin, egy védő réteg a talpakon, melyek természetes fa anyagból vannak, sérülhetnek, karcosodhatnak, és az egészet védőn zárja be egy karton csomagolás.

Igényesen hímzett, megjelenésére is igazán szemet gyönyörködtető legyen: azaz kápráztassa el a gyereket és legyen a gyerekszoba tündöklő dísze!

Hungarocell szerűségek helyett pihe-puha anyaggal töltsék fel. Legyen körülölelően puha és ringatózás közben kényelmesen lehessen rajta ücsörögni.

A finom anyag tapintása legyen nagyon jóleső érzés! Öröm legyen megölelni a bársonyos póni testet!


A RENDÍTHETETLEN TÉNY:
Igen: hungarocell töltetes, puritánabb anyagból készült hintalovak valóban kaphatóak már 2-3ezer forinttal olcsóbban. Nyomasztóan kemény hintaló test, érdesebb tapintású szőrzet, esetleg hulló sörényszőr, lehet, hogy szennyeződés is van rajta, lehet, hogy nemsokára pihenés helyett varrogatni fogsz de olcsóbb!

TIED A DÖNTÉS!

Mi úgy gondoltunk, hogy Magyarországon is sok gyermek megérdemli a valódi törődést, szeretet, kényelmet, tisztaságot, minőséget!
Ennek van némi többlet ára de elenyésző ha megnézed, mennyi hasznot nyerhetsz. Gondolj bele, a fenti plusszokat egy gyártó sem adta ingyen, így választhatsz.

Ez a cikk azért született meg, mert egy webshop egymás melletti képkockáiban látva a hintalovakat, ezeket a bennfentes infókat Te nem látod, nem tudod.
Nem tudtad.
Mostanáig!


Te is úgy gondolod, hogy megéri neked azt a plussz 2-3ezer forintot?

Akarod, hogy tiszta játékkal játszon a gyermeked?

Nem Te akarod restauráld a játékát nemsokára?

Szerethető játékot ajándékoznál gyermekednek?


JÓL DÖNTÖTTÉL!