Miért pont Götz?

Miért pont Götz?

Egy gyümölcslé akkor jó, ha minél nagyobb a gyümölcstartalma, az aranyékszernél segítenek a karát számok.
DE HOGYAN IGAZODJ EL A JÁTÉKBABÁK VILÁGÁBAN HA MINŐSÉGET KERESEL?!
Mi importőrként és forgalmazóként egyetlen egy márka mellett tettünk hitet és bizalmat, ez a Götz Puppenmanufaktur, azaz a tradicionális német Götz babagyár.


Miért?
MERT ÉLETRE SZÓLÓ AJÁNDÉKBAN GONDOLKODTUNK.
A játékbaba egy megkérdőjelezhetetlenül tradícionális játék. Minden kislányos háznál kerül a karácsonyfa alá, a szülinapi dobozba. Volt a dédinek, a nagyinak, anyunak és most lesz a kislánynak. Egy jól elkészített, kedves arcú baba több, mint egy játék. Pajtás, szerethető jóbarát, aki éveken keresztül elkíséri a kislányokat a legnagyobb kalandokban, biztonságot ad, majd az ő gyermeke kezébe, emlékei közé kerülhet.


DE MITŐL LESZ A GÖTZ BABA ÉLETRE SZÓLÓ MINŐSÉGŰ?
A Götz babagyárat 1950-ben alapították a németországi Rödentalban így a jelenleg készülő babák mögött egy gyártó 70 évnyi tapasztalata áll. A gyönyörûen megformált Götz arcok és kifejezések minden kislányt megérintenek, mert a babák arcát neves tervezők készítik. A babák gyártása során csak a legfinomabb minõségû, természetes tapintású hajakat használják fel, melyet kifejezetten a Götz babagyár számára fejlesztettek ki. A haj gyökereit a babák fejbõréhez rögzítik(varrott haj), melyet aztán a gyerekek formázhatnak, fésülhetnek, kimoshatnak, a baba haja nagyszerűen fogja bírni. Nem fog sem hullani, sem össze-vissza ragadni, csomózódni. Sőt! A babák gyártása során csak a legjobb minõségû szemek kerülnek felhasználásra (igen, a tekintetre is külön figyelmet fordítanak). Több típus szeme kézzel festett, a felhasznált szempillák - a varrott hajakhoz hasonlóan- természetes hatást nyújtanak.
A babaruhák, melyben a babák megérkeznek ugyanúgy természetesen moshatóak és vasalhatóak.

A babák testei lehetnek:
-Puha testű babák, egészen kislányoknak
-Részben puha testű babák
-Teljesen vinyl testű kemény, de nagyon hajlékony babák

MINŐSÉG ÉS BIZTONSÁG, AMI TANÚSÍTHATÓ.
Amit sosem győzünk hangsúlyozni, mert nagyon fontos: A Te felelősséged, hogy mit adsz a gyermeked kezébe, ezért köteles vagy tudatosan tájékozódni és dönteni!
A Götz babák az európai szabályozás szerinti EN 71 1-3 minőségi és biztonsági tanúsítvánnyal rendelkeznek.
Minek kellhet egy babáról tanúsítvány? Arról nem csúszdázik a gyerek és nem törheti össze magát rajta.
Nos, ez igaz de figyelj csak milyen vegyi veszélyek leselkedhetnek a gyermekedre ha ezekre nem figyelsz:

- A Götz babák anyaga teljes mértékben AZO mentes!
Mi az az AZO?
Az AZOszínezék egy nagyon tartós, textilek és bőrök festésére alkalmas vegyianyag, mely bizonyítottan ártalmas az egészségre és rákkeltő kockázatú. (Az AZOszínezékről több információt megtalálsz a Fogyasztóvédelem weboldalán!)

- A Götz babák anyaga teljes mértékben phthalate/ftalát mentes!
Mi is az a Ftalát?
A Ftalát egy műanyagok lágyítására, rugalmasabbá tételére használt vegyi anyag, mely számos PVC és más műanyag termékben sajnos megtalálható. Veszélyessége abban rejlik, hogy általában táplálkozás útján jut a szervezetbe de egy kisgyermek egy játékot a szájába vehet, így véletlenül is találkozhat a vegyi anyaggal a kis szervezete. A későbbi nemzőképességre és a magzati fejlődésre lehet káros hatással, továbbá egyes kutatások szerint rákkeltő hatású is lehet.

MIBEN REJLIK MÉG A GÖTZ BABÁK KÜLÖNLEGESSÉGE?
Egyes Götz babák kézzel készültek, kedves arcukat és barátságos tekintetüket pedig a legnevesebb tervezőknek köszönhetik. Ezek a babák sorszámozottak és természetesen csak limitált ideig és darabszámban készülnek. Ezen játékbabák csomagolásában a minőségi pecsét és a tanúsítvány garantálja a Götz kézműves babák minőségét és hitelességét.