Kérdése van? Várjuk levelét ügyfélszolgálatunkon Kérdése van? Várjuk levelét ügyfélszolgálatunkon!
Kerti játék Gyermek jármû Lányka játék Fiús játék Babavilág Kreatív játékok
Belépés Regisztráció

Megrendelések házhozszállítása

Hogyan kapom meg a csomagomat – mi kiszállítás menete? 

A MEGRENDELÉSEK KÉZBESÍTÉSE A JÁRVÁNYHELYZET(COVID-19) ALATT IS FOLYAMATOS. Koronavírus tájékoztatónk itt olvasható  >>>

Szállítási idõ raktárunkról: Általában 1-3 munkanap

A legtöbb termékünk készleten van, így a webshopban található játékok kb. 90%-át 1-3 munkanapon belül kézbesítjük de a várható szállítási idõket minden termék adatlapján külön feltüntetjük !
Játékaink kiszállítását szerzõdött futár partnerünk a Trans-O-Flex Magyarország végzi.
A kiszállítás napjáról elõre, írásban (e-mailben) értesítjük, valamint futár partnerünk is e-mailben és SMS-ben is értesítést küld.
A csomagok kézbesítése hétköznapokon 08:00 - 17:00 között történik, pontosabb kézbesítési idõpont egyeztetésre a Trans-O-Flex rendszere lehetõséget biztosít, így nem kell a csomag miatt egész nap otthon ülnie.

Kivéve DropShippinges szállítással rendelhető termékek esetében:Több infó a DropShippingről itt!


Szállítási díj: Maximum 1200,- Ft (945Ft+27%Áfa)

Magyarország területén, egységesen, az egy megrendelésben szereplõ játékok darabszámától függetlenül: 1200,- Ft / megrendelés.
Minimum 50.000 Ft (megrendelt játék összérték) rendelése esetén a kiszállítás díja Magyarország területén ingyenes, azaz 0,- Ft.
Személyes átvételi mód esetén az átvételnek semmilyen díja, költsége nincs !
Azaz Önnek csak a termék árát kell kifizetnie.

Megrendelések kifizetése: Futárnak vagy banki utalás ?

- Futárnak utánvétellel; ezesetben a csomag értéke után 1% utánvétel kezelési díjt számolunk fel.
Azaz pl. 9.000 Ft értékû csomag esetében az utánvételi díj: 90Ft, 50.000 Ft értékû csomag esetén 500 Ft.
Utánvételes fizetés esetén Ön megrendelésének teljes értékét a futár érkezésekor készpénzben vagy bankkártyával a futárnak tudja kifizetni.
- Banki átutalással; a megrendelés összekészítését követõen utalási értesítést küldünk Önnek e-mailben, s az utalás beérkeztét követõen indul Önhöz a csomag. Ilyen esetben utánvételi díj értelem szerûen Önt nem terheli, azonban kalkulálnia kell saját számlavezetõ bankjának utalási költségével. Fontos, hogy ez a fizetési mód a rendelés kézbesítési idejét lassíthatja !

Szállítás menete: Elõre értesítést küldünk, nem kell egész nap otthon ülnie !

Miután a megrendelésedben a „Futárszolgálatos házhozszállítást” választottad, a csomagod feldolgozásáról, kiszállításáról több értesítést is küldünk.

 1. Értesítés a Játékfutártól:
  Megrendelés nyugtázás;
  Az első értesítést azonnal a rendelés feladását követően, e-mailben kapod. Ez egy teljesen autómatikus tájékoztató e-mail, így ha nem kapod meg, kukkants be a leveleződ spam mappájába esetleg, hátha oda érkezett a levél. Ha ott sem találod, vedd fel velünk kérlek a kapcsolatot, mert megrendelésed vagy nem sikerült vagy az e-mail címed hibásan lett megadva. Munkatársunk segíteni fog Neked a probléma kiderítésében és kijavításában.
  ->
 2. Értesítés a Játékfutártól:
  Megrendelés visszaigazolása;
  A visszaigazolásban tájékoztatni fogunk a kiszállítás várható időpontjáról, továbbá megadjuk Neked futár partnerünk elérhetőségeit is.
  ->
 3. Értesítés a Játékfutártól:
  Szállítási értesítő !
  Ebben a levélben tájékoztatunk, hogy a csomagodat a futárnak átadtuk, a következő munkanapon viszi neked a csomagodat a kézbesítő. A levélben mégegyszer megadjuk a futárszolgálat elérhetőségeit is, valamint tájékoztatunk az elállási lehetőségekről, ha a kézhezvételt követően nem lennél megelégedve a játékokkal.
  ->
 4. Értesítés a Trans-O-Flex Magyarország futárszolgálattól:
  Küldemény értesítő és csomagkövető e-mail;
  E-mail értesítésed fog érkezni az ertesites@tofhungary.hu e-mail címről, „ trans-o-flex értesítő” tárggyal és az alábbi tartalommal:

  - Megkapod a levélben a küldeményed csomagszámát
  - A kézbesítési címed visszaigazolását
  - Az átvételkor fizetendő összeg emlékeztetőjét
  - Tájékoztatót a fizetési módokról (készpénzes utánvétel vagy futárnak bankkártyával)
  - A kiszállítást végző futár telefonszámát
  - Egy kattintható linket, melyen csomagod pillanatnyi állapotát nyomon követheted.

  Ezen e-mail alapján lehetőséged van:
  - Szállítási címedet módosítani
  - Az átvétel napját pár napra előre ütemezni, azaz későbbi szállítási dátumot kérni
  - Az online csomagkövetés segítségével megnézni, hogy merre is tart éppen most a csomagod
  - Mivel megkapod a kézbesítő futár mobilszámát, ha hirtelen az utolsó percben közbejönne valami, még akkor is lehetőséged van kapcsolatba lépni vele.
  ->
 5. Mobilos szállítási értesítés a Trans-O-Flex futárszolgálattól:
  Szállítási értesítő SMS a mobilodra csomagod aznapi kézbesítéséről;
  A mobiltelefonodra érkező SMS a kézbesítés reggelén is emlékeztet, hogy aznap csomagod érkezik tőlünk. Ne feledd, az értesítő e-mail segítésével jelezheted a futárszolgálatnak, hogy aznap nem vagy otthon, kérdeheted a csomagod későbbi időpontban történő szállítását. Az értesítők segítenek felkészülni, hogy legyen időd a pontos utánvételi összeget előkészíteni vagy ha erre nincs mód, megrendelésed bankkártyával is kifizetheted a futárnál.

Futár partnerünk megválasztásakor és értesítő rendszerünk kidolgozásakor kiemelt figyelmet fordítottuk arra, hogy mindig, minden körülmények között időben tájékoztassunk megrendelésed állapotáról, illetve kényelmesen, nyugodtan, tervezhető módon juss a megrendelt játékokhoz.

A futárok hétköznapokon, munkaidőben 08:00 - 17:00 óra között kézbesítik a csomagokat, ezért szállítási címed megadásakor kérünk, hogy olyan címet adj meg, ahol ebben az időszakban elérhető vagy. (Pl. munkahelyi cím )

 

Áruházunk  kínálatában körülbelül 45-50 db térfogatánál és vagy súlyánál fogva terjedelmes méretû termék található (pl. játszóterek, gyerek bútorok, hinta centerek, óriás traktorok...), melyek kiszállítása a normál csomagokéval megegyezõen áron alakul, azonban a szállítási idők ez esetben 1-2 nappal hosszabbodhatnak !
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a futárszolgálat a megrendelést a kapuig kézbesíti, ezért az ilyen nagy terjedelmû áruk fogadására szíveskedjenek felkészülni.
Áruházakba, bevásárló központokba, behajtási engedélyes címekre, logisztikai központokba kézbesítést NEM vagy csak egyedi árajánlat mellett vállalunk.
Áraink bruttó árak, a 27%-os áfát tartalmazzák. Érvényes: 2017.11.13-tól

Keresés