Kérdése van? Várjuk levelét ügyfélszolgálatunkon Kérdése van? Várjuk levelét ügyfélszolgálatunkon!
Kerti játék Gyermek jármû Lányka játék Fiús játék Babavilág Kreatív játékok
Belépés Regisztráció

Üdvözöljük megújult webkatalógusunkban !

Tisztelt Látogatónk, Vásárlónk,
Kedves Szülõ !

Örömmel értesítjük Önöket, hogy október 22-én a Játékfutár új webkatalógus szoftvere megkezdte mûködését. Vevõkörünkben végzett felmérésünk szerint a már megszokott és megkedvelt oldal design megtartása mellett Vásárlóink kényelme érdekében korábbi statikus oldalunkat egy új, dinamikus oldal váltja fel. 

Megújult webkatalógusunkban nézelõdésüket, választásaikat további szolgáltatásokkal segítjük, lehetõség van a termékek azonos paraméterek szerinti összehasonlítására, márkanév, licenc név vagy cikkszám alapján történõ kikeresésére stb. Megrendelésének leadását követõen Ön rendelésének státuszát oldalunkon nyomon követheti, bejelentkezést követõen azonnal tájékoztatást kaphat, hogy megrendelését csomagoltuk, szállítónak átadtuk vagy akár már szállítás alatt van. 

Oldalainkat igyekszünk minél érdekesebbé és olvasmányosabbá tenni, a játék termékek karbantartásához, tárolásához, használatához a jövõben további segítséget nyújtunk. Jobb oldali tippek menüpontunkban Önök rendszeresen olvashatnak a fenti témában írt cikkeket, továbbá érdekes és izgalmas híreket a játékkiálítások, játékgyárak világáról, újdonságok gyártás elõtti beharangozásáról, elnyert díjakról vagy akár futó promóciókról.

Oldalainkról a forgalmazott termékek unios tanusítványai, használati utasításai hamarosan letölthetõk lesznek, így Önöknek nem kell ezek beszerzésével külön foglalkozni vagy elvesztésük esetén nélkülözni öket.

Az elkövetkezõ napokban a termékek és a mellettük található leírások, információk folyamatosan bõvülnek, ezért érdemes visszalátogatni oldalainkra. Természetesen üzletünkben a jövõben is a webkatalógussal megegyezõ áron vásárolhatnak. Amennyiben Önnek olyan függõ megrendelése van nálunk, melyet az elmúlt napoban adott le korábbi oldalunkon keresztül, azonban cégünk még nem igazolta vissza, s a korábbi oldalainkon eltérõ áron szereplet, Önnek megrendelését természetesen az olcsóbbik áron fogjuk teljesíteni.

Reméljük webkatalógusunk elnyeri tetszésüket s hamarosan ismét olvasónkként, látogatónkkét, vásárlónkként üdvözölhetjük Önöket.

Oldalainkon kellemes nézelõdést kívánunk !


Tiszteltettel:


Játékfutár Team

 

Keresés