Kérdése van? Várjuk levelét ügyfélszolgálatunkon Kérdése van? Várjuk levelét ügyfélszolgálatunkon!
Kerti játék Gyermek jármû Lányka játék Fiús játék Babavilág Kreatív játékok
Belépés Regisztráció

Így tudsz regisztrálni a SZÜLINAPOS programunkra

Kérlek kövesd az alábbi lépéseket, hogy Neked is küldhessünk szülinapos ajánlatot:

Ha először jársz nálunk vagy korábban már vásároltál de nem regisztráltál, akkor kérlek most kattints a KOSARAM gombra a képernyő bal felső részében !Válaszd ki kérlek a REGISZTRÁLOK gombotKérlek add meg a regisztrációhoz szükséges adatokat. Fontos ! Soha nem küldünk ki hírleveleket, csak olyan személyesen, Neked szóló ajánlatot küldünk, amit kérsz tőlünk, ráadásul bármikor tetszőlegesen ezt le is mondhatod. Adataidat bizalmasan kezeljük, senkinek nem adjuk át, értelem szerűen ha rendelsz, akkor csomagod kézbesíthetősége miatt a szállítási címed és értesítési számodat, e-mail címedet átadjuk a futárszolgálatnak. Futár parnterünk a Trans-O-Flex, ahol adataid szintén biztonságban vannak.
A regisztrációs adatok megadása után nyomd meg kérlek a REGISZTRÁCIÓ gombot !Ezt követően lépj át az e-mail levelező fiókodba, egy e-mailt fogsz kapni tőlünk, a feladó a Játékfutár lesz.
A levélben lévő linkre kérlek kattints rá. Erre azért van szükség, hogy biztosak legyünk benne, hogy te adtad meg e-mail címedet a reigsztrációhoz, s nem pedig más szeretne esetleg visszaélni vele.


Ezt követően kérlek kattints újra a jobb felső KOSARAM gombra !Majd válaszd a BELÉPEK gombot !Belépést követően a saját Partner fiókodat látod. Válaszd kérlek a Születésnapok (új) feliratot és kattints rá !Add meg kérlek a születésnapokat !


Készen vagyunk !
Most már nincs más dolgod, mint várni, hogy megérkezzen hozzád a Neked szóló személyes ajánlatunk.

Részletesen szeretném megismerni a Szülinapos programot >>>


Kíváncsi vagyok az adatvédelmi szabályzatra >>>

Kíváncsi vagyok az adatvételmi egendélyre >>>

Keresés