Kérdése van? Várjuk levelét ügyfélszolgálatunkon Kérdése van? Várjuk levelét ügyfélszolgálatunkon!
Kerti játék Gyermek jármû Sportszerek Lányka játék Fiús játék Babavilág Kreatív játékok
Belépés Regisztráció

Kerti játékot szeretnél a kiskertbe? Ezt most tényleg olvasd el!

Átszinezzük a kerti játékról alkotott képedet. Idén nyáron lélegzetelállító élmény érkezik a kiskertekben ! Megérkezett az ugrálóvárak krémje, a kerti játékok különleges gyémántja.


Képzeld el egy pillanatra: Meleg nyári nap, perzselő napsütés, a szél sem mozdul, érzed, ahogy a verejtékcseppek csorognak a karodon, már teljesen lelassultál, mozdulni sem esik jól a nagy melegben, nemhogy a gyerekekkel játszótérre vagy biciklizni menni a forró aszfalton.
. . . vagy . . . Jólesően simogató, meleg napsütés és a friss hideg permet keveréke egy izgalmas délutáni csúszdázás közben. Csúszdázáááás?! Száguldás....a 2,5 méter magas légvárból!

Szeretnéd ezt hallani?

Anya, mégegyszer! - Mégegyszer! -   Csak-még-egyetlenegyszeeer!
Ebben az 1 termékben benne van minden, ami csúcs:
- légvár,
- labdasziget vagy
- csúszda?!


Bármelyik játszóterünk óriási élményt és rengeteg mozgást hoz a keretetekbe, akkor is ha kicsi a rendelkezésre álló kert.


Ezt a luxus kertijátékot egy karton dobozban, összehajtva szállítjuk Neked. A légvár a kompresszor segítségével mindössze pár perc alatt felemelkedik, óriásként emelkedik majd ki a kertből. A készletben lévő tartozék rögzítő cölöpök segítségével pikk-pakk rögzíthető, hogy valóban stabilan álljon és a szél se lökdösse.
A móka végén pedig nincs más dolgod, kapcsold ki a kompresszort és a légvár magától \"összeesik\", pár percet még várjatok és már hajtogathatjátok is össze, majd el is tehetitek a készletben lévő táskájába.

Ahol az előbb egy csúszdás légvár állt, percekkel később akár a szép zöld fű érvényesülhet megint.


3-8 éves gyerekeknek ajánljuk, ezért biztosan sokáig kitudják használni a gyerekek.


Amire figyelj: Például az egyik légvár tényleges méretei: 447(h)*292(sz)*254(m) - azaz: ekkora helyet foglal el a játék. DE ! Minden oldalról legalább 1 méter távolság kell legyen pluszban, ezen belül ne legyen kerti medence, sziklakert, lépcső, stb... egyéb balesetveszélyes terület. Tehát egy 5,5 m * 4 m méretű szabad placcról kell ebben az esetben gondoskodnod.
A légvár egy folyamatosan működő kompresszorral van ellátva, mely a készlet tartalma és hálózati áramról működik, tehát áram vételezési lehetőség legyen ! Ha szeretnétek a vizes funkciókat használni, akkor a slagtömlőre lesz szükséged, melyet a légvárhoz csatlakoztathatsz. Ennyi, kész a vizi játszótér ;)

Ha idény nyáron azt szeretnéd, hogy Te nyugalmasan olvasgathass a hintaszékben, miközben a gyerekek elszórakoztatják magukat, akkor megtaláltad a telitalálatot. Már csak azt kell eldöntenetek, hogy nektek melyik lesz a kedvencetek ?


Azért vigyázz, mellékhatások tekitnetében szólunk: Ha ezt a szomszédban meglátják, minden gyerkőc nálatok, a Ti gyerekeitekkel akar majd játszani ;)

Irány a légvárak, megnézem őket > > >

Keresés