Kérdése van? Várjuk levelét ügyfélszolgálatunkon Kérdése van? Várjuk levelét ügyfélszolgálatunkon!
Kerti játék Gyermek jármû Sportszerek Lányka játék Fiús játék Babavilág Kreatív játékok
Belépés Regisztráció
Rendelj bátran, hiszen az áruszállítás és a megrendelt csomagok kézbesítése most is folyamatos. Új szolgáltatás: Érintésmentes szállítás   Kattints és olvasd el a koronavírussal kapcsolatos tájékoztatónkat!>>>

Nincs karácsony Lego kockán járás nélkül

Unod, hogy szanaszét hevernek a Lego kockák a gyerekszobában? 

Esetleg már bele is léptetek párszor? Jujj...az nagyon tud fájni. 

Vagy már felköltözött a Lego birodalom a nappaliba a dohányzóasztalra? 

Van egy jobb ötletünk!

Felejtsd el a földön szanaszét szórt építőkockákat, pakoljatok le a dohányzóasztalról és építsd meg inkább a végtelen szórakozások központját a gyerekszobába!


Hogyan?

  • Először is szükséged lesz egy asztal szerű "emelvényre", ahova mindent felpakolhattok. Így már megúsztad azt, hogy a dohányzó vagy konyha asztalon épüljön fel a következő építőkocka birodalom.
  • Aztán szerezz valamilyen edényeket, amikbe este elrámolhatod az építményekben fel nem használt idomokat. 


Erre kerestünk esztétikus megoldást és hoztuk el Neked Magyarországra ezt a
vadonatúja fa játszóasztalt, aminek teteje kompatibilis a legismertebb építőkocka márkával, így bármilyen építmény mostantól felépíthető rá. A gyerekek szeretni fogják, hogy mostantól megtervezhetik és felépíthetik a képzeletbeli alkotásokat ezen a teljes méretű tégla asztalon és este sem kell lerombolni, másnap újraépíteni. A készlethez tartozó kb. 200+ építőkocka végtelen építési lehetőségeket kínál a gyerekeknek.
A 360 fokos játéktér lehetővé teszi több gyerek számára, hogy együtt játszhassanak, ezért akár óvodáknak, játszóházaknak is ajánljuk. 
Fontosnak tartjuk elmondani, hogy a gyermekek szociális készségeit renkívül jól tudja fejleszteni egy olyan mechanikus játék, amiben együtt, tevőlegesen együttműködve, csapatban tudnak játszani. Együtt építeni, szituációkat kitalálni, eljátszani.

De van ennek az asztalnak más funkciója is:
Nyisd ki az asztalt, hogy a gyerekek két játékteret hozhassanak létre, vagy csukd be az asztalt, hogy egy nagy területen játszhassanak. A "csípésmentes" kialakítás lehetővé teszi, hogy a kis kezek biztonságosan kinyithassák az asztallapot, és a szórakozás során az építőelemeket a középső tárolórekeszbe tolják anélkül, hogy ujjacskáit becsípnék. 
Ha a gyerkőcök még nem készültek el remekműveikkel, egyszerűen csúsztasd ki a két oldali tárolóedényt, és helyezd be a befejezetlen alkotásokat, majd másnap egyszerűen csak vedd elő és indulhat újra a játék.Ez a játszóasztal tömör fa anyagból készült, így az elkövetkező években kedvelt stabil, erős és masszív játszóterep is marad. 
Kompatibilis a LEGO®, a DUPLO® és más főbb építőkocka márkákkal.

Lapra szerelt állapotban, karton csomagolásban, szerelési útmutatóval szállítjuk.

Figyelj, mert fontos! Garancia:

A Kidkraft játékok tömör vagy MDF (medium-density fibreboard) fa anyagból készültek. A fa egy természetes anyag, mely a korával, az időjárási viszonyokkal, páratartalommal egyezően akár változhat is (összemegy, tágul...). A gyártó nagyon nagy figyelmet fordít arra, hogy pontosan illeszthető és könnyen szerelhető játékot szállítson számodra. A leggondosabb kezelés mellett is előfordulhat néha reklamáció, melynek jó és pontos teljesíthetősége múlik azon is, hogy a Te általad vásárolt termék mikor, hol, milyen faanyag felhasználásával készült. Ezeket az adatokat a gyártói gyári szám tömöríti magába. Ezt Te nyilván nem tudod megmondani de a gyártó hivatalos importőre és a márka hazai forgalombahozójaként mi minden egyes vásrálás alkalmával az ezeket az adatokat tömörítő gyári számot elmentjük. Így ha Neked problémád adódna, biztos lehetsz benne, hogy a Te általad vásárolt játékhoz pontosan illeszthető alkatrészt tudunk rendelni Neked.
A Kidkraft játékok esetében élvezheted a nemzetközi garancia előnyeit és kényelmét. Amennyiben a játék meghibásodna, megrendeljük számodra az alkatrészt, amit a gyárból egyenesen hozzád szállít a futárszolgálat.

Idén karácsonyra építőjátékot vettél?

Akkor ne feledd!
Építőjátékotok mellé a kötelező kiegészítést és terepredezési megoldást: azaz a Kidkraft játszó és éptőasztalt beszerezi.
Rendeld meg most!

Keresés