Kérdése van? Várjuk levelét ügyfélszolgálatunkon Kérdése van? Várjuk levelét ügyfélszolgálatunkon!
Kerti játék Gyermek jármû Sportszerek Lányka játék Fiús játék Babavilág Kreatív játékok
Belépés Regisztráció
Rendelj bátran, hiszen az áruszállítás és a megrendelt csomagok kézbesítése most is folyamatos. Új szolgáltatás: Érintésmentes szállítás   Kattints és olvasd el a koronavírussal kapcsolatos tájékoztatónkat!>>>

NO DRAMA LAMA - hiszti nélkül szebb az élet

No drama Lama!

Biztosan találkoztál már papírboltban lámás füzettel, butikban lámás pólóval, presszóban lámás édességgel. Talán már el is gondolkodtál rajta, hogy miért pont egy láma?! A láma kedves, vicces, nyugodt állatként ismert, ezért is hívhatta Eylul Savas főszereplője karakteréül ezt a higgadt, kedves hírnévnek örvendő élőlényt.
A digitális marketinggel foglalkozó Savas gondolt egyet és kedves lámája karakterébe bújva népszerűsíteni kezdte életszemléletét, miszerint:

"Az élet hiszti nélkül sokkal szebb."


Evvel útjára is indította a NO DRAMA LAMA „mozgalmat”. Instagram blogot indított plüss láma főszereplőjének, melyen a kedves kis Llama körbe utazza a világot és örömteli, felvidító posztokkal örvendezteti meg többszázezresre duzzadt követőtáborát napról-napra.

Ha tovább gondoljuk Savas eredeti ötletét, való igaz, hogy megszületett egy igazán szerethető, bűbájos karakter, mely a mesefigurák, Disney hősök mellett ezúttal a digitális marketing világából érkezve vált világsztárrá.A Lámás gyerekjátékok csúcsa, az akkumulátoros, hatalmas láma, melyet a gyerekek tetszés szerint sétáltathatnak, meglovagolhatnak, szeretgethetnek, fésülgethetnek.

A FEBER My Lovely Llama-t Magyarországon importálja és forgalomba hozza a Játékfutár.
Cikkben előforduló termékek

Bűbájos Láma 12V - Interaktív Láma
Ingyenesen szállítjuk!
Készleten
Új
FEBER
90.590 Ft

Keresés