Kérdése van? Várjuk levelét ügyfélszolgálatunkon Kérdése van? Várjuk levelét ügyfélszolgálatunkon!
Kerti játék Gyermek jármû Lányka játék Fiús játék Babavilág Kreatív játékok
Belépés Regisztráció

Nyerd meg az ovinak! - Folytatjuk - játékszabályzatKreatív óvó nénik, szülők, nagyszülők! Itt a következő remek alkalom, hogy megnyerjétek óvodátoknak a képen látható INJUSA Winner motort.


Figyelj! Így nyerhetitek meg pályázatunkat:
A linken található Facebook poszt alatt (https://www.facebook.com/Jatekfutar/photos/a.154735981249120/4271456736243670/) kérlek válaszolj nekünk 5(!) kérdésre 2021 június 30-ig:
1: Melyik óvodának szeretnéd megnyerni a motort? (Ha tudod nyugodtan tag-eld is be az ovit de nem muszáj)
2: Hány méretben forgalmaz a Játékfutár motorokat?
3: Miért fontos, hogy a kormány csak kis mértékben legyen elforgatható?
4: Miért előnyös, ha vastag kerekekkel rendelkezik egy gyerekmotor?
5: Ez egy kreatív kérdés: Miért tartod fontosnak, hogy késő óvodás korban is gyakorolják a gyerekek ezt a mozgásformát?
A kérdésekhez itt találsz segítséget:
https://www.jatekfutar.hu/ujdonsagok/hirek

Fontos!
A játék-pályázat célja, hogy az óvónőket, szülőket, gyermekekkel foglalkozókat edukáljuk ebben a témában! A winner óriás motor kizárólag egy óvoda számára nyerhető meg! A poszt alatti válaszokat zsűrink átnézi és a helyes válaszokat adó + a kreatív kérdésre legszimpatikusabb szövegezést író által megnevezett ovi számára ajándékba eljuttatunk egy Injusa winner motort. Szóljatok az óvó néniknek, csoporttárs anyukáknak, mert minden válasz, ötlet jól jön! Az értékeléskor nem számít, hogy egy ovit hányan jelölnek meg, nem szavazatgyűjtő játékról van szó! A kreativitást és a mozgásforma előnyeit, biztonságosságának játékos megismerését célzó ötleteket fogjuk értékelni. A kreatív pályázatokat 2021.06.16 - 2021.06.30 (!!!)között várjuk. A pályázatként érkezett válaszokat értékeljük, az eredményt itt a Facebookon 2021 Július 9-ig kihirdetjük, majd a nyertes pályázóval és a megajándékozandó ovival felvesszük a kapcsolatot. Játékra fel!


A játékszabályzatot pedig itt tudod elolvasni:

Keresés