Kérdése van? Várjuk levelét ügyfélszolgálatunkon Kérdése van? Várjuk levelét ügyfélszolgálatunkon!
Kerti játék Gyermek jármû Lányka játék Fiús játék Babavilág Kreatív játékok
Belépés Regisztráció

Hibrid játékok

Az idei év kétségtelenül legnagyobb innovációi a hibrid játékok.

Hogy mi segítette a tervezőkben a kitalálásukat csak megtippelni tudjuk.
A Covid miatt többen otthon maradtak kisebb helyen és kis helyen több játékra volt szükség?
Vagy éppen az volt a cél, hogy 1 egy játék árából kettőt lehessen vásárolni?

De mit is jelent pontosan az, hogy hibrid?

Nézzünk egy játékos példát:
Korábban volt a kerti játszóházikó. Pont. És volt a játék konyha. Mindkettő többé vagy kevésbé felszerelve.
Előbbit általában a kertben, teraszon, utóbbit jobbára a szobában használhatták a gyerekek.
A játékgyártók idén azonban elindultak abba az irányba, hogy egy játékba több funkció is bekerülhessen és mindenhol használhatóvá váljon. Ékes példa lett erre a FEBER fagyiskocsi, ami tulajdonképpen egy streetfood játszóház roskadásig pakolva kiegészítőkkel. Anyagát tekintve strapabíró, duplafalas műanyag, megspékelve UV védelemmel, így teljes mértékben megfelel a kültéri használat követelményeinek. Télen bírja a fagyot, nyáron jóval kevésbé fakul meg, mint a legtöbb más kerti játék. Belül egy komplett és berendezett büfét kapunk, roskadásig pakolva kiegészítőkkel. A fagyi és más nasi készítés, kiszolgálás, feltálalás, kifizetés teljes folyamatát eljátszhatják a gyerekek ebben a nagyszerű szerepjátékban. Még egy kis fűszerezést kapott a dolog, ugyanis jármű formája van! Kormányt is kapott és természetesen ajtaja is van. Mivel a célkorosztály egyik kedvence a nyitható-csukható ajtók, a gyártó evvel sem spórolt: Az autó ajtaja, a belső sütő ajtó egyaránt a gyerekek kedvére nyitogatható vagy csukogatható. Családi házba, nagyobb gyerekszobába, teraszra, kertbe, játszóházba, oviba bátran és jó szívvel ajánljuk! Spanyolországban, az EU.-ban gyártott játék, természetesen minőségi tanúsítvánnyal.
Ha nem részesíti előnyben a rózsaszín, kislányos színt, a fagyiskocsi piros streetfood büféskocsi design-ban is elérhető.
De lépjünk is tovább egyet, ne ragadunk le Spanyolország műanyag játékcsodáinál, hanem ugrojunk át egy pillanatra Hollandiába.
Itt ugyanis találhatunk fából készült babaház-konyhát. Azaz egy hatalmas nagy babaház formájú fa bútort, amit babaházként de játékkonyhaként is használhatnak a gyerekek.
A kerti örömökről sem kell lemondani a fajáték kedvelőknek sem. Íme a tábori házakra emlékeztető fa háromszög kunyhó, aminek az oldalfalai mászófallá lettek alakítva. Kisebb méretű teraszok, erkények tökéletes all in one megoldásai, melyek designolására az Instagram-on már számos ötlet elérhető.Évről évre kedveltebbek az akkumulátoros motorok elvén működő állatkák. Kezdetben vala az unikornis, majd érkezett a vadló, a lLáma és most már Dinó változatban is megérkezett. A gyerekek rá tudnak ülni, mint egy meglovagolható állatkára. A játékfigura testében lévő motor és akkumulátor segítségével a kisállattal tökéletesen tudnak közlekedni a lakásban, a teraszon vagy az udvaron, járdán. Minden kisállatka rendelkezik valamilyen szerethető egyéb játékfunkcióval is. Világít, fésülhető, puszit ad vagy éppen félelmetes hangot ad ki. Ha a gyerekek megúnják a lovagolást ( bocsánat: lámagolás vagy dínógolást), akkor a kantárjánál fogja sétáltathatják is kisbarátjukat.Még nincs vége az évnek és csak azért, mert még nem kapható, azért mi hozunk egy kis ízelítőt is. Az év második felében érkezik egy olyan járgány, amit túlzás nélkül mondhatunk, hogy működésünk 15 éve alatt MINDIG kerestek a szülők: Egy olyan beülős autót, ami pedállal hajtható de akkár akksis járgányként is funkciónál. Megsúgjuk hát: hamarosan érkezik...Keresés