Kérdése van? Várjuk levelét ügyfélszolgálatunkon Kérdése van? Várjuk levelét ügyfélszolgálatunkon!
Kerti játék Gyermek jármû Lányka játék Fiús játék Babavilág Kreatív játékok
Belépés Regisztráció

Referenciák - avagy így játszunk mi !

2006 óta "együtt játszunk !" 

Ezalkalomból szeretnénk megköszönni, hogy minket választottak,  tõlünk vásároltak, s örömüket sokszor megosztották velünk.  Az alábbiakban az elmúlt évekbõl csemegéztünk, a számunkra legkedvesebb, legérdekesebb,  legfontosabb levelekbõl, fotókból, pillanatképekbõl, "mérföldköveinkbõl" idézünk. Ezúton is elnézést kérünk, hogy nincs lehetõségünk minden levelet, fotót megjelentetni.

Sziasztok!
Ma megkaptuk a házikót, nagyon örülünk neki ! Ezt a játékot eddig csak
külföldön láttuk, itthon sehol sem tudtuk beszerezni, nagyon jó, hogy végre van egy ilyen áruház, aki be is tudja szerezni és ki is tudja szállítani. Köszönjük Nektek és munkátokhoz sok sikert kiváunk !
  
B.Krisztina, Sopron, 2006 január Kedves Játékfutár !
Több, mint egy hónapja, hogy átvettem az Önöktöl rendelt játékokat, melyeket játszóházunkba rendeltem. Budapesttõl sajnos nagyon messze vagyunk, itt nem lehet ezeket a játékokat egyáltalán beszerezni. Az Önök által szállított játékok annyira kedveltek lettek a játszóházunkban, hogy a tõlünk 20-30 km-re lévõ településekröl is áthozzák a szülök a gyerekeket, hogy ezekkel a színvonalas játékokkal játszhassanak. Nagyon örülök, hogy megtaláltam Önöket, a továbbiakban beszéljenek a fotók, amiket a játszóházban csináltunk.
Üdvözlettel:
S.Szilvia, Debrecen 2006 október2007 tavaszán közös Promóciót mutattunk be az Intercom Zrt-vel, a Teletubbies sorozat 10. évfordulója alkalmából. Elsõ alkalommal jelentünk meg országosan plakátokon, gyermek Dvd-k ismertetõiben találkozhattak velünk. Az Intercom által kiadott Teletubbies DVD lemezekbõl 3 db vásárlása után 1 db Teletubbies babát kaphattak ajándékba a kiadótól. A Teletubbies figurákat az Intercom számára cégünk importálta.

Tisztelt Vezetõség ! 
Alapítvány számára történö ajánlat kérés alkalmából kerestem fel Önöket még a tavasszal. Maximalista ember lévén soha nem irigyeltem azokat, akik üzleti kapcsolatba kerültek velem. Saját gyermekem nincs, így számomra a vásárlás egy munka volt, amit el kellett végeznem. Aztán megérkezett az elsö rendelésünk, a második rendelésünk, a harmadik rendelésünk.
Majd azon kaptam magam, hogy az unokaöcsém karácsonyi ajándékát rendelem a jatekfutar.hu-n. Szerintem Önök tudhatnak valamit. További sok sikert Önöknek.

H. Oszkár, Miskolc, 2007 november
Kedves Játékfutár! 
Tegnap - azaz csütörtökön reggel rendeltem Önöktöl egy Smoby közepes csúszdát. Ma - azaz pénteken reggel csörgött a mobilom és a Gartrans futára volt benne. Azt kérdezte tõlem, hogy fél óra múlva át tudom -e venni a csomagot ?! Hát hogy ne tudnánk ?!?! Gratulálok Önöknek is és a futár cégnek is a jól szervezett munkához! 
G.Magdolna, Pilisvörösvár, 2007 december
2007 év végén kérésünkre pedagógusok és ovis gyerekek tesztelték és véleményezték egyik játékunkat. A játék szakértõi szemmel történõ bemutatása elsõ lépése volt az ovodatar.hu -val való együttmûködésünknek.Kedves Ügyintézõ!     
Köszönettel tartozom a gyors, pontos és udvarias
tájékoztatásért, a nagyszerü munkáért, amit Ön és az Ön cége
irányomban tanúsít. Ritka
és értékes információ ez, amit
minden ismerõsömnek és üzleti partneremnek átadok majd, hogy
õk is részesülhessenek abból az örömbõl , amelyet az Önöknél

történõ vásárlás jelent. Köszönet és Üdvözlet K. Szilvia

2008 június 21.


2008 nyarán a BABA-MAMA Expon, a Syma csarnokban saját standdal jelentük meg, s bemutattuk az általunk képviselt márkákat.
Tisztelt Játékfutár!
 
Köszönöm a gyors, és korrekt ügyintézést, hamar megérkezett a csomag, nagyon megvagyok elégedve!! Kívánok munkájukhoz sok sikert, és  rengeteg elégedett gyermeket, akiknek örömet okoznak ezek az ajándékok.Hasonlóképpen Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Önöknek!
 
Üdvözlettel: N.GY. Ildikó

2008.12.12

 


Tisztelt Játékfutár Webáruház!

Köszönöm szépen a visszaigazolást és a gyors intézkedést. A csomag sikeresen megérkezett és elégedettek vagyok.
Ha kicsitt nagyobb leszek, lehet, hogy jelentkezem munkatársnak a játékfutárhoz.

Maradok tisztelettel, hû vásárlójuk
H-G. Roland

2009.02.12


Tisztelt Játékfutár!
 
A megrendelt árut a mai napon (péntek) kiszállították, aminek nagyon örülök. Az általam ismert eddigi legjobb internetes ügyfélszolgálattal rendelkeznek.
 
Köszönöm az együttmûködést
J.K.Éva 

2009.08.07
Az elmúlt 4 évben rengeteg intézménybe is szállítottunk.
Önkormányzati Bölcsödékbe, Óvodákba. 
Mogyoróskert, Kamaraerdei Kerekerdõ, Csupaszív I és II-es számú ovik, Szivárvány Ovi... Alapítányi, magán óvodákhoz szállítottunk.
Hétszínvirág Gyermekkert, Pinokkió, Játékpark, Törpike, Csillagszem, Napsugár Játszóház, Babaország, Bandi Cica, BuciMaci Bölcsovi, Sportos gyermekekért magán ovi stb...

Szállítottunk alapítványokhoz:
Békegalamb Alapítvány-Petõ intézet, RÉS Szociális és Kulturális Alapítvány, valamint több alkalommal is szállítottunk a Csodalámpa Óhaj-Sóhaj kívánság teljesítõ alapítvány kis betegei számára is. 

..és Családi Napközikbe, játszóházakba (Napsugár, Játékpark, BandiCica, Szélkakas stb..), Gyermekbarát Hotelekbe Debrecenbe, Siófok Aranypartra, Hévízre stb...
2008 tavaszán megnyitott a Játékfutár elsõ franchise partnerboltja Gyõrben, a Buda u. 3. szám alatt. 
Tisztelt játékfutár cég!  Köszönöm szépen, a legközelebb írok a megjegyzés rovatba. A mai napon meg is kaptam a játékot, meg voltam vele elégedve.   A jövõben is önöktõl rendelek a gyerkõcöknek ajándékot,,  a családban is elterjedt a cég  híre így a karácsonyi ajándékokat is onann fogják megrendelni.   
Tisztelettel,
B.-né M. Krisztina

2009.11.19


Kedves Mariann és Krisztina!!!

Ma megkaptam a csomagot, szívbõl köszönöm mindkettõjüknek, hogy ennyit segítettek , ilyen kedvesek és készségesek voltak! Nagyon örülök a formáknak is (hát még a gyermekeim!! :-) ) , és a labdának is!!
Önöket mindenkinek csak is ajánlani fogom, mert kevés helyen talál az ember ennyi segítõkészséget és kedves kiszolgálást!!
Örömökben gazdag és nagyon boldog Ünnepeket kívánok!
Üdvözlettel,
S.-né Sz. Krisztina
(egy volt és leendõ vevõjük)
2009.12.07Timi babája hercegnõ motoronTESCO játszósarkok - 2014

 

Csodalámpa Alapítvány - Gordon álma teljesült (2015)2017 Húsvét (Április)
Vásárlónk küldte a képeket, így játszik egy vagány motoros :)


2018 Karácsony

Kellemes karácsonyi ünnepeket szeretnénk kívánni! Nagy az öröm, köszönjük!
Farkasné Pozsgai Anett 


"Sziasztok! Csak egy elégedett felhasználói visszajelzést továbbítok! Ma közlekedett először vele hosszabb ideig és véletlenül sikerült összeöltöztetni a motorral, így lett pár “reklámarc” fotónk. Köszönjük a motort! Enikő és Regő"
2021 május 27.
-A levelet és a fotókat Enikő Kalóz engedélyével közöltük. Köszönjük szépen Enikő! Még nagyon sok örömet és élményt kívánunk a motorozáshoz!Meséljenek a képek helyettem! Még tanulja, segíteni kell neki felülni, és óvatosan lépeget, de percről percre ügyesebb! Az extra meglepetés sem maradt el! Hálásan köszönjük, tökéletes!
2021 Április 06.

-A levelet és a fotókat Kovács Nikoletta engedélyével közöltük. Köszönjük szépen Enikő! Még nagyon sok örömet és élményt kívánunk a motorozáshoz!


Folytatjuk....
Továbbra is nyitottak vagyunk megkereséseikre visszajelzéseikre. Amennyiben kedvet érez ahhoz, hogy írjon nekünk, fotót küldjön számunkra, az info@jatekfutar.hu e-mail címre várjuk megkereséseiket. Oldalainkon további kellemes böngészést kívánunk!


    

Keresés