Kérdése van? Várjuk levelét ügyfélszolgálatunkon Kérdése van? Várjuk levelét ügyfélszolgálatunkon!
Kerti játék Gyermek jármû Sportszerek Lányka játék Fiús játék Babavilág Kreatív játékok
Belépés Regisztráció

Játékfutár hírek

2018.10.10

Hiányolod a fiús szerepjátékokat? Akkor ez a cikkünk pont Neked szól!


Kisfiad van?
Te is úgy érzed nekik csak autókat lehet kapni?
Lányoknak konyha -> fiúknak szerelőasztal, lányoknak baba - > fiúknak autó, lányoknak babaház ->. . .? És a fiúknak? Ha Te is hiányolod a jó kis fejlesztő játékokat, akkor ne törd tovább a fejed, gyere és olvasd tovább...

Tovább olvasom
2018.09.15

Beszéljünk őszintén 3. – A hintaló bizniszről


Tündérien cseperedő, ébredező kíváncsiságú, kúszó-mászó totyogósunk abba a korba ért, amikor már mindenre szeretne felmászni. Természetes, hogy igyekszünk figyelmét lekötni és a legjobb játékot megtalálni számára, hogy igazi boldogságot lássunk a kis arcán.
De vajon jót választasz neki?
Biztos vagy benne?

Tovább olvasom
2018.06.20

Óvodás vagy bölcsis korú gyermeked van és kertesházban laktok ?

Óvodás vagy bölcsis korú gyermeked van és kertesházban laktok?
Akkor biztosan felmerült már bennetek, esetleg bele is vágtatok egy kis játszókert kialakításába.Elmondjuk, hogyan szerezd be a legjobb játékokat Egyetlened számára > Kattints és olvasd ! :)

Tovább olvasom
2018.04.29

Kerti játékot szeretnél a kiskertbe? Ezt most tényleg olvasd el!


4 játék, amit bárcsak ismertél volna, mielőtt játszóteret vásároltál a gyereknek . . . - Ha ezt a cikket kihagyod, biztosan ezt fogod gondolni. Mi szóltunk ;)

Tovább olvasom
2018.04.29

3 üdítően új locsizó játék, ami kert nélkül is frissít


Ugye Te sem hiszed el, hogy csak a medencézés lehet frissítő élmény? A hajnalok még csípősek és bizony ha lemegy a nap, még megborzongunk picit de napközben már finoman simogat a napocska, ilyenkor már előkerülhet a locsizó asztal. Dolgozzunk rá kicsit a finom motoros képességekre!

Tovább olvasom
2018.03.15

Segway bátor gyerekeknek: Ez a Dareway !A Segway, mint eszköz eredetileg az USÁ-ból vándorolt át Európába. A jármű tk. egy kétkerekű eszköz, melyre felállva és egyensúlyunkat megtartva képesek vagyunk a helyváltoztatásra.

Tovább olvasom
2018.03.15

Több, mint hoverboard . . . ez városi szörfFedezd fel az új Feber Urban Surf 18V-ot, ami a leg-"cool"-abb, legszórakoztatóbb és legbiztonságosabb módja, hogy bebarangold a várost!

A FEBER Urban Surf egy akkumulátoros meghajtású "légdeszka" szerű járgány, amely ötvözi a "hoverboard-ozás" izgalmát és szórakozását, mégis a kisebb gyerekek számára is biztonságos, hiszen a gyerekek könnyen kezelhetik a szörföt a kézbe fogható távirányítóval.

Tovább olvasom
2018.03.14

Felejtsd el az unalmas akksis autót, megérkezett a Mad Racer !Megérkezett a Mad Racer, amivel Te lehetsz a legbravúrosabb vezető!

Míg mások az unalmas akksis autókban döcögnek, Te simán legyorsulod őket. Sőt ! Biztosan elkápráztatod majd a barátaidat, amikor szélsebesen pörögsz-forogsz, driftelsz, mint egy vérbeli profi.

Tovább olvasom
2017.11.28

Fa játék a fajáték? - Beszéljünk őszintén 2.


Te tudod, hogy miből készül amit a gyerek kezébe adsz ? Amennyiben aranyat vásárolunk, találkozunk egy egyezményes jelöléssel, ami megmutatja nekünk, hogy milyen minőségű s ezáltal értékű ékszert vásárolunk. Mert létezik rá egy egyezményes jelölés. Sima ügy. No de mi van a fa termékekkel? Mi a helyzet a fa játékokkal?

Tovább olvasom
2017.03.15

Tricikli vásárlás előtt állók figyeljetek ! Segítünk választani


Triciklit szeretnél de még nem döntöttél, elvesztél a sok termékleírásában, ez az írásunk most segíteni fog

Tovább olvasom
2016.11.03

Első évek építőjátékai. Mire figyelj ? Segítünk !


Szerinted az első években tudatosan épít a Baba vagy csak véletlen szerűen rakosgat? Tudod mit tanít a játékpszichológia? A játék tevékenységnek közvetlen haszna ugyan nincs, mégis tudnunk kell, hogy enélkül a gyerekek képtelenek az érzelmi és értelmi fejlődésre.

Tovább olvasom
2016.07.07

Melyik labbal hajtós motort válasszam? - Beszéljünk őszintén!


Még mindig elképedve halljuk, hogy forgalomban vannak olyan gyermek motorok, melyek kormánya nem blokkol, azaz gyorsul vele a kisgyermek, nem figyel, egy repedés van az aszfaltban, egy kavics kerül a kerék elé . . . az akadály a guruló kereket kifordítja, a gyerek pedig átrepül a motoron. Ha motort vásárolsz a gyerkőcnek, erre figyelj !

Tovább olvasom
2016.07.07

Megfelelõ játékok a megfelelõ korban: 2 - 3 éves gyermek játéka


Had tegyek fel Neked egy egyszerű kérdést ? A gyereknek megfelelő játékot szoktad választani vagy azt, ami neked valamiért tetszik?

Tovább olvasom
2016.06.17

Milyen csúszdát válasszak ?


Csúszdát minden gyereknek! De milyet? Melyiket? Mekkorát?

Tovább olvasom
2015.10.29

Hurrrá, 2 aranyat is nyertünk !


Minivilág és kerti játék kategóriában nyertes a Kidkraft.

Tovább olvasom
2010.02.20

2010 március: Universal Pictures és egyéb DVD megjelenések

Universal Pictures és egyéb DVD megjelenések, 2010 március

Tovább olvasom
2010.02.13

Érkezik az Injusa !

2010 márciustól újabb európai játékgyár termékeit hozzuk el a magyar gyerekeknek, érkezik az Injusa !

Tovább olvasom
2009.03.22

Easy PC gyerekeknek a Comfy-tól - Megérkezett !

 

Comfyföld lakói megérkeztek. Képességfejlesztõ játékaink arra ösztönzik a kicsiket, hogy szeretnivaló figurákkal ismerkedve gazdagítsák tudásukat. Az Easy PC rendszerrel a kisgyermekek felfedezhetnek egy dinamikus, színes és interaktív környezetet.Tovább olvasom
2008.10.07

Miért szeretik a gyerekek a Wow toys játékokat?

Azért, mert törhetetlen mûanyagból készülnek? Azért mert elemek nélkül mûködnek? Azért mert mindegyik játék rejt magában valamilyen különleges mechanikus ötletet? Mert oktató jellegû vagy mert gyûjthetõ? Nem, a gyerekek egyszerûen csak kedvelik, mert szerethetõ ! Töltsd le a Wow kis mesekönyvet és a színezõ feladatokat, s tekintsd meg a most érkezett újdonságokat, kis szereplõket !


Tovább olvasom
2008.09.30

Simba Dickie Group - Újdonságok érkeztek !

2008 szeptembertõl az Eichhorn, Simba, Big, Dickie, Nicotoy márkákkal bõvítettük kínálatunkat.


Tovább olvasom
2008.09.21

Hello Kitty !


A Hello Kitty a japán Sanrio cég legismertebb kitalált karaktere. Hello Kitty egy megszemélyesített fehér cica, melynek legfõbb megkülönböztetõ jegye a bal fülénél található dekoráció. Hello Kitty az 1970-es években született, hivatalos védjeggyé 1976-ban vált, s mára az egészen világon ismertté lett. Magyarországra elõször 2004-ben látogatott el, s most a Játékfutárhoz is megérkezett.

Tovább olvasom
2008.09.20

Teletubbies - Táncolj velem baba ! Hamarosan érkezik !


Dancing Teletubbies – Dance With Me

Tovább olvasom
2008.07.12

MOLTO és COLOMA - avagy újabb márkákat importál a Játékfutár !

 
2008 májusban megérkezett a MOLTO, most pedig a COLOMA, azaz a BARVAL Spanyol cégcsoport két szuper márkája.Tovább olvasom
2008.07.12

Infantino - egy újabb bébijáték márka érkezett Magyarországra !


Az INFANTINO-nál mi nagyon egyszerûen gondolkozunk. A gyerekek és anyukájuk is, úgy jók, ahogy vannak...


Tovább olvasom
2007.11.25

Ovodatar.hu Akció !

A www.ovodatar.hu szolgáltatói információs portállal közösen kidolgoztunk egy kedvezmény programot az Óvodatár látogatói számára.
Az Óvodatár oldalon az Ötlettár/játék rovatban folyamatosan bemutatunk a Játékfutár által forgalmazott termékek közül óvodásoknak szóló játékokat, melyet egyedi kedvezménnyel vásárolhatsz meg. Hogyan veheted igénybe Te is . . . .


Tovább olvasom
2007.11.17

WOW Micsoda játékok !

MEGÉRKEZETT az elem nélkül mûködõ játékcsalád.

Tovább olvasom
2007.11.05

- Götz: Megérkezett !

2007 november 01-tõl a Játékfutár megkezdte a tradicionális Götz Babák értékesítését.

Tovább olvasom
2007.09.15

LERADO – Megérkezett!

A Leradot (Lordship Industrial Company)-t 1988 végén alapították. Termékeik tartós, rendkívül strapabíró, UV ellenálló anyagból készült játékok, a legszigorúbb minõségi elvárásoknak is megfelelnek. A gyár termékeit mostanra több, mint 40 országba exportálják a termékeket. 

A Lerado Group Holding fõ profilja az egészségügyi felszerelések, babafelszerelések és rotációs öntéses gyermekjátékok gyártása. Tovább olvasom
2007.08.30

10 éves a TELETUBBIES – Újdonság Európában, Magyarországon elõszõr a Játékfutárnál!

A megunhatatlan kis képernyõcske pocakú figurák idén 10. születésnapjukat ünneplik. A BBC csatorna szórakoztatva nevelõ sorozata világszerte meghódította a piciket. A siker nem volt véletlen: a Teletubbies az a sorozat, amely elé bátran leültethetik a szülõk gyermekeiket, hiszen a színekre, formákra, hangokra és az ismétlõdõ kisfilmekre épülõ történetek gyermekpszichológusok felügyelete mellett születtek.Tovább olvasom

Keresés