Kérdése van? Várjuk levelét ügyfélszolgálatunkon Kérdése van? Várjuk levelét ügyfélszolgálatunkon!
Kerti játék Gyermek jármû Sportszerek Lányka játék Fiús játék Babavilág Kreatív játékok
Belépés Regisztráció

Játékfutár hírek

2018.06.20

Óvodás vagy bölcsis korú gyermeked van és kertesházban laktok ?

Óvodás vagy bölcsis korú gyermeked van és kertesházban laktok?
Akkor biztosan felmerült már bennetek, esetleg bele is vágtatok egy kis játszókert kialakításába.Elmondjuk, hogyan szerezd be a legjobb játékokat Egyetlened számára > Kattints és olvasd ! :)

Tovább olvasom
2018.04.29

Kerti játékot szeretnél a kiskertbe? Ezt most tényleg olvasd el!


4 játék, amit bárcsak ismertél volna, mielőtt játszóteret vásároltál a gyereknek . . . - Ha ezt a cikket kihagyod, biztosan ezt fogod gondolni. Mi szóltunk ;)

Tovább olvasom
2018.04.29

3 üdítően új locsizó játék, ami kert nélkül is frissít


Ugye Te sem hiszed el, hogy csak a medencézés lehet frissítő élmény? A hajnalok még csípősek és bizony ha lemegy a nap, még megborzongunk picit de napközben már finoman simogat a napocska, ilyenkor már előkerülhet a locsizó asztal. Dolgozzunk rá kicsit a finom motoros képességekre!

Tovább olvasom
2018.03.15

Segway bátor gyerekeknek: Ez a Dareway !A Segway, mint eszköz eredetileg az USÁ-ból vándorolt át Európába. A jármű tk. egy kétkerekű eszköz, melyre felállva és egyensúlyunkat megtartva képesek vagyunk a helyváltoztatásra.

Tovább olvasom
2018.03.15

Több, mint hoverboard . . . ez városi szörfFedezd fel az új Feber Urban Surf 18V-ot, ami a leg-"cool"-abb, legszórakoztatóbb és legbiztonságosabb módja, hogy bebarangold a várost!

A FEBER Urban Surf egy akkumulátoros meghajtású "légdeszka" szerű járgány, amely ötvözi a "hoverboard-ozás" izgalmát és szórakozását, mégis a kisebb gyerekek számára is biztonságos, hiszen a gyerekek könnyen kezelhetik a szörföt a kézbe fogható távirányítóval.

Tovább olvasom
2018.03.14

Felejtsd el az unalmas akksis autót, megérkezett a Mad Racer !Megérkezett a Mad Racer, amivel Te lehetsz a legbravúrosabb vezető!

Míg mások az unalmas akksis autókban döcögnek, Te simán legyorsulod őket. Sőt ! Biztosan elkápráztatod majd a barátaidat, amikor szélsebesen pörögsz-forogsz, driftelsz, mint egy vérbeli profi.

Tovább olvasom
2017.11.28

Fa játék a fajáték? Leleplezzük a klasszikus mítoszt


Te tudod, hogy miből készül amit a gyerek kezébe adsz ? Amennyiben aranyat vásárolunk, találkozunk egy egyezményes jelöléssel, ami megmutatja nekünk, hogy milyen minőségű s ezáltal értékű ékszert vásárolunk. Mert létezik rá egy egyezményes jelölés. Sima ügy. No de mi van a fa termékekkel? Mi a helyzet a fa játékokkal?

Tovább olvasom
2017.03.15

Tricikli vásárlás előtt állók figyeljetek ! Segítünk választani


Triciklit szeretnél de még nem döntöttél, elvesztél a sok termékleírásában, ez az írásunk most segíteni fog

Tovább olvasom
2016.11.03

Első évek építőjátékai. Mire figyelj ? Segítünk !


Szerinted az első években tudatosan épít a Baba vagy csak véletlen szerűen rakosgat? Tudod mit tanít a játékpszichológia? A játék tevékenységnek közvetlen haszna ugyan nincs, mégis tudnunk kell, hogy enélkül a gyerekek képtelenek az érzelmi és értelmi fejlődésre.

Tovább olvasom
2016.07.07

Melyik labbal hajtós motort válasszam ?


Még mindig elképedve halljuk, hogy forgalomban vannak olyan gyermek motorok, melyek kormánya nem blokkol, azaz gyorsul vele a kisgyermek, nem figyel, egy repedés van az aszfaltban, egy kavics kerül a kerék elé . . . az akadály a guruló kereket kifordítja, a gyerek pedig átrepül a motoron. Ha motort vásárolsz a gyerkőcnek, erre figyelj !

Tovább olvasom
2016.07.07

Megfelelõ játékok a megfelelõ korban: 2 - 3 éves gyermek játéka


Had tegyek fel Neked egy egyszerű kérdést ? A gyereknek megfelelő játékot szoktad választani vagy azt, ami neked valamiért tetszik?

Tovább olvasom
2016.06.17

Milyen csúszdát válasszak ?


Csúszdát minden gyereknek! De milyet? Melyiket? Mekkorát?

Tovább olvasom
2015.10.29

Hurrrá, 2 aranyat is nyertünk !


Minivilág és kerti játék kategóriában nyertes a Kidkraft.

Tovább olvasom
2010.02.13

Érkezik az Injusa !

2010 márciustól újabb európai játékgyár termékeit hozzuk el a magyar gyerekeknek, érkezik az Injusa !

Tovább olvasom
2009.10.13

Apró Séfek figyelem ! - Fõszerepben a szerepjáték

Ajándékozási ötletek szülõknek, nagyszülõknekTovább olvasom
2009.09.15

G-Force, Rágcsávók - Megérkeztek !

A legújabb Disney rajzfim a G-Force fõhõsei megérkeztek webáruházunkba!


Tovább olvasom
2009.03.22

Easy PC gyerekeknek a Comfy-tól - Megérkezett !

 

Comfyföld lakói megérkeztek. Képességfejlesztõ játékaink arra ösztönzik a kicsiket, hogy szeretnivaló figurákkal ismerkedve gazdagítsák tudásukat. Az Easy PC rendszerrel a kisgyermekek felfedezhetnek egy dinamikus, színes és interaktív környezetet.Tovább olvasom
2008.10.07

Miért szeretik a gyerekek a Wow toys játékokat?

Azért, mert törhetetlen mûanyagból készülnek? Azért mert elemek nélkül mûködnek? Azért mert mindegyik játék rejt magában valamilyen különleges mechanikus ötletet? Mert oktató jellegû vagy mert gyûjthetõ? Nem, a gyerekek egyszerûen csak kedvelik, mert szerethetõ ! Töltsd le a Wow kis mesekönyvet és a színezõ feladatokat, s tekintsd meg a most érkezett újdonságokat, kis szereplõket !


Tovább olvasom
2008.09.30

Simba Dickie Group - Újdonságok érkeztek !

2008 szeptembertõl az Eichhorn, Simba, Big, Dickie, Nicotoy márkákkal bõvítettük kínálatunkat.


Tovább olvasom
2008.09.21

Hello Kitty !


A Hello Kitty a japán Sanrio cég legismertebb kitalált karaktere. Hello Kitty egy megszemélyesített fehér cica, melynek legfõbb megkülönböztetõ jegye a bal fülénél található dekoráció. Hello Kitty az 1970-es években született, hivatalos védjeggyé 1976-ban vált, s mára az egészen világon ismertté lett. Magyarországra elõször 2004-ben látogatott el, s most a Játékfutárhoz is megérkezett.

Tovább olvasom
2008.09.20

Teletubbies - Táncolj velem baba ! Hamarosan érkezik !


Dancing Teletubbies – Dance With Me

Tovább olvasom
2008.07.12

MOLTO és COLOMA - avagy újabb márkákat importál a Játékfutár !

 
2008 májusban megérkezett a MOLTO, most pedig a COLOMA, azaz a BARVAL Spanyol cégcsoport két szuper márkája.Tovább olvasom
2008.07.12

Infantino - egy újabb bébijáték márka érkezett Magyarországra !


Az INFANTINO-nál mi nagyon egyszerûen gondolkozunk. A gyerekek és anyukájuk is, úgy jók, ahogy vannak...


Tovább olvasom
2007.11.25

Ovodatar.hu Akció !

A www.ovodatar.hu szolgáltatói információs portállal közösen kidolgoztunk egy kedvezmény programot az Óvodatár látogatói számára.
Az Óvodatár oldalon az Ötlettár/játék rovatban folyamatosan bemutatunk a Játékfutár által forgalmazott termékek közül óvodásoknak szóló játékokat, melyet egyedi kedvezménnyel vásárolhatsz meg. Hogyan veheted igénybe Te is . . . .


Tovább olvasom
2007.11.17

WOW Micsoda játékok !

MEGÉRKEZETT az elem nélkül mûködõ játékcsalád.

Tovább olvasom
2007.11.05

- Götz: Megérkezett !

2007 november 01-tõl a Játékfutár megkezdte a tradicionális Götz Babák értékesítését.

Tovább olvasom
2007.09.15

LERADO – Megérkezett!

A Leradot (Lordship Industrial Company)-t 1988 végén alapították. Termékeik tartós, rendkívül strapabíró, UV ellenálló anyagból készült játékok, a legszigorúbb minõségi elvárásoknak is megfelelnek. A gyár termékeit mostanra több, mint 40 országba exportálják a termékeket. 

A Lerado Group Holding fõ profilja az egészségügyi felszerelések, babafelszerelések és rotációs öntéses gyermekjátékok gyártása. Tovább olvasom
2007.08.30

10 éves a TELETUBBIES – Újdonság Európában, Magyarországon elõszõr a Játékfutárnál!

A megunhatatlan kis képernyõcske pocakú figurák idén 10. születésnapjukat ünneplik. A BBC csatorna szórakoztatva nevelõ sorozata világszerte meghódította a piciket. A siker nem volt véletlen: a Teletubbies az a sorozat, amely elé bátran leültethetik a szülõk gyermekeiket, hiszen a színekre, formákra, hangokra és az ismétlõdõ kisfilmekre épülõ történetek gyermekpszichológusok felügyelete mellett születtek.Tovább olvasom

Keresés