Kérdése van? Várjuk levelét ügyfélszolgálatunkon Kérdése van? Várjuk levelét ügyfélszolgálatunkon!
Kerti játék Gyermek jármû Lányka játék Fiús játék Babavilág Kreatív játékok
Belépés Regisztráció

Játékfutár hûségprogram -így gyûjthetsz pontokat

1.      Bemutatjuk a  Játékfutár  Hûségprogramot
 
2.      A Játékfutár Hûségprogram rendszer mûködése
 
3.      Mik azok a Hûségpontok? Értéke, árfolyama, beváltása, lejárata
 
4.      A Hûségpontok beváltása
 
5.      Minimálisan / Maximálisan beváltható pontok
 
6.      Korlátozások, felhasználási szabályok és egyéb tudnivalók
 
7.      Játékfutár Hûségpont Program Információ Kérés – Online Ügyfélszolgálat1.      Ismerje meg Ön is a Játékfutár Hûségprogramját !

 
Örömmel tájékoztatjuk, hogy internetes áruházunk 2011 március 29.-én 5 éves lett. Ez alkalomból új HÛSÉGPROGRAMOT indítottunk, mellyel eddigi és jövõbeni Vásárlóink folyamatos bizalmát és hûségét szeretnénk értékelni, s kedvezményekben kifejezni. HÛSÉGPROGRAMUNK rendkívül egyszerû.
 
A www.jatekfutar.hu internetes áruházban elsõ vásárlását követõen hûségpontokkal ajándékozzuk meg.  A vásárlását követõen JÁTÉKFUTÁR HÛSÉGPONTOKAT írunk Önnek jóvá, így  Ön akár már a második vásárlásánál is beválthatja HÛSÉGPONTJAIT vagy tetszõlegesen összegyûjtheti pontjait, melyeket a késõbbi vásárlásai alkalmával részben vagy egészben válthat be.
 
De mit is jelent ez Önnek ?
Azt, hogy  a termékek adatlapján  feltüntetett AKÁR maximum 5-15 % -OS KEDVEZMÉNNYEL juthat hozzá a kiválasztott termékhez, amennyiben elégséges JÁTÉKFUTÁR HÛSÉGPONTTAL rendelkezik. A kedvezmények mértéke termékeknként eltérõ !
 

2.      A Játékfutár  Hûségprogram mûködése

 
A rendelés teljesítését követõen a megrendelt termékek vételárának figyelembevételével  automatikusan kiszámításra kerülnek Hûségpontjai. Akkor számít egy rendelés teljesültnek, ha a megrendelt termékek átvételre és kifizetésre kerültek. Futárszolgálatos házhozszállítás esetén ez az idõ általában 5-10 munkanap. A pontok kizárólag a termék vételára után kerülnek kiszámításra, egyéb szolgáltatási díjak (pl. futárdíj, utánvételi díj stb…) után nem kerül Hûségpont jóváírásra.
A megrendelés pénzügyi teljesítését követõen a jóváírt Hûségpontok már szabadon felhasználhatók felhasználhatóak.
 

3.      Minden, amit a Hûségpontokról tudni kell, a Hûségpontok  értéke, árfolyama, beváltása és lejárata

 
·         A Játékfutár Hûségpont árfolyama:
1 Játékfutár Hûségpont = 1 Magyar Forint
 
·         Hûségpontok lejárati határideje:    
A megrendelés után járó pontokat, a rendelés átvételét és kifizetését követõen 90 napig használható fel.       
          
 
·         Hûségpontok megtekintése:
Összegyûjtött Hûségpontjait e-mail címével és jelszavával történõ belépését követõen tudja megtekinteni. A megvásárolni kívánt termékeket kérjük tegye a kosarába, s a rendelés feladása elõtt rendszerünk a megrendelõlapon jelzi Önnek a beváltható pontok számát.                     
 
·         Mely termék után hány pontot kap?
Természetesen változó de minden termék mellett olvasható az adott termékért kapható pontos Hûségpontok száma.
 

4.      A Hûségpontok beváltása

 
Hûségpontok Vásárlásba történõ beszámítása:      
Hûségpontjait a megrendelés feladásakor a megrendelõlapon felkínált pontbeváltó részben tudja megadni.
 
Nézzünk egy gyakorlati példát:     
Ön 9.790,- Ft értékben vásárol tõlünk egy saját importunkból származó játékot.
Ezért Ön tõlünk 500,- Ft értékben Hûségpontokat kap.     
Amennyiben legközelebb vásárol nálunk, a fizetendõ számlájának végösszegébõl ezen 500 Ft levonásáról rendelkezhet vagy tetszõlegesen 90 naptári napig halmozhatja Hûségpontjait.
 

5.      Vásárlásonként minimálisan beváltható hûségpontok

 
Pontbeváltás során nem határozunk meg minimum beváltandó  pontértéket, azaz ha Önnek 1 Hûségpontja van, akkor lehetõsége van azt akár  1,- Ft számla jóváírásként beszámíttatni.
 
Vásárlásonként maximálisan beváltható hûségpontok
 
Jelenleg maximum a rendelési érték 15 %-ában van lehetõsége Hûségpontjait beváltani, ez azonban termékenként eltérõ lehet. A minimálisan fizetendõ – maximálisan pontra váltható  összegekrõl azonban a termék adatlapján minden esetben pontos tájékoztatást talál.
 
Nézzünk ismét egy gyakorlati példát:       
Ön 15.390,- Ft összegben szeretne egy saját importunkból származó játékot vásárolni nálunk. A termék vételára mellett az olvasható, hogy Törzsvásárlói ár: 13.090,- Ft. Amennyiben Ön rendelkezik 2.300 Hûségponttal ( 15.390 Ft – 13.090. Ft = 2.300 Ft ), úgy Önnek nincs más teendõje, mint pontjait beszámítani a megrendelés feladásakor. Amennyiben Önnek nincs 2.300 Hûségpontja csak például 500 pontja van, úgy a termék 14.890,- Ft-ba fog kerülni Önnek, továbbá 500 pontját beszámítjuk.
 

6.      Korlátozások, felhasználási szabályok és egyéb tudnivalók

 
·         Játékfutár Hûségpontot kizárólag a www.jatekfutar.hu Webáruházban regisztrált vásárlók számára tudunk biztosítani. Regisztráció nélküli rendelés, telefonon vagy e-mailben történõ rendelés  esetén Hûségpontok jóváírására nincs lehetõség.
 
·         Hûségpontokat kizárólag a Játékfutár Internetes Webáruházban leadott megrendelésével gyûjthet s válthat be.  Más internetes áruházak pontjait beszámítani nem tudjuk.
 
·      A Játékfutár Hûségpontok vissza nem téríthetõek, készpénzben ki nem fizethetõk, kizárólag vásárláskor, a következõleg megvásárolandó termék árából számíthatók le, semmilyen körülmények között sem válthatók be készpénzre.
 
·         A Játékfutár Hûségpontok névre szólnak, át nem ruházhatók, azaz vásárlók között el nem cserélhetõk.     
 
·         Megrendeléstõl való elállás esetén Hûségpont nem jár.
 
·         Hûségpont kizárólag a termék vételára után jár, további szolgáltatási díjak (pl. szállítási díj, utánvételi díj, alkatrész pótlás, szerelési/telepítési munkadíj stb…) után Hûségpont nem jár.
 
·         Hûségpontokat a termék bruttó vételára után adunk, azaz Hûségpontok az Áfa tartalom után is járnak.
 
·         Hûségponttal csökkentett vásárlás esetén az adott vásárlásra további hûségpont nem jár.
 
·        Azzal, hogy Ön regisztrált Felhasználóként megrendelést küld számunkra, Vásárlási Feltételeinket elfogadja. Áruházunk fenntartja a jogot, hogy az alábbiakban közzétett Hûségpont Program rendszeren s feltételeken egyoldalúan, külön értesítés küldése nélkül változtasson.
 

7.       Hûségprogram Információk    

Amennyiben a Hûségpont programmal kapcsolatossan további  információkra lenne szüksége, várjuk megkeresését az info@jatekfutar.hu e-mail címen.

Keresés