Kérdése van? Várjuk levelét ügyfélszolgálatunkon Kérdése van? Várjuk levelét ügyfélszolgálatunkon!
Kerti játék Gyermek jármû Lányka játék Fiús játék Babavilág Kreatív játékok
Belépés Regisztráció

Áremelés - Rendkívüli közleményRendkívüli időket élünk, amik rendhagyó lépéseket, fejlesztéseket, közleményeket kívánnak meg tőlünk.

Mint bizonyára már Önök is értesültek róla - az építőipariban a helyzet már elhíresült - ebben az esztendőben drasztikus áremeléseket szenvedünk el több szektorban is, melyeket minden igyekezetünk ellenére már mi sem tudunk kompenzálni.

Rendhagyó módon egy termék mellett most nem a listaára és az akciós ára látszódik, hanem a jelen rendkívüli helyzet miatt megjelentetjük egyes termékek mellett a jelenlegi rendelési árat ÉS a várható áremelések következtében hamarosan életbe lépő emelt árakat.
 

Az áremeléseket a gyártói emeléseknek megfelelően hajtjuk végre mi is. Ameddig tudjuk tartjuk a kedvezőbb árakat, ám a készletek fogyását követően, valamint az adott gyártói emelési dátumoknak megfelelően már folyamatosan elkezdenek emelkedni az árak.
 

Döntésünket a korrekt tájékoztatási szándék szülte, így amennyiben Ön, kedves leendő Vásárlónk valamely termékünk beszerzését tervezi, javasoljuk, hogy amint lehetősége van rá rendelje meg a terméket a jelenlegi áron!


Az árak emelkedésén kívül várhatóan az idei ünnepi szezonban nem lesz olyan széles az árukínálat, sem olyan bőséges az értékesíthető mennyiség sem, mint a korábbiakban megszokott volt, mert a termékek gyártási mennyiségei is csökkentek. Bár az általunk forgalmazott márkák importőrei vagyunk, kereskedői, viszonteladói kiszolgálásra nem biztosítunk lehetőséget, nagy tételű/kereskedelmi mennyiségű rendeléseket nem fogadunk, a termékeket teljes egészében a lakosság illetve intézmények számára tudjuk most határozatlan ideig biztosítani.

Nem minden termék mellett található várhatóan emelésre kerülő ár, mert nem minden gyártó közli velünk előzetesen az emeléseket, illetve természetesen vannak időszakos termékek, melyek hamarosan kifutnak. Amelyik gyártó előzetesen közli velünk az áremeléseket, ott haladéktalanul és folyamatosan mi is közöljük ezeket.

Az áremelkedések összetett okai részletesebben:

 • A műanyag gyermekjátékok gyártási alapanyagául szolgáló nyersanyag világpiaci drágulása
 • Az áruszállítás és a raktározás drasztikus áremelései a Covid helyzet következtében, Kína-Európa és Európán belüli desztinációk esetében egyaránt.
 • A termékek csomagolóanyagaiban bekövetkező áremelkedések.
 • A kínai munkaerő drágulása, ami évről-évre tendenciózus most már, a post covid időszakban azonban fokozottabban megjelent
 • A szállítmányozásban használt konténerek árának drámai drágulása, a tavaly elhúzódó szintén drámai konténer hiány következményei
 • A kitermelt fa-fűrészáruk 2020 márciusa óta végbemenő árrobbanása

Nem egyes márkákat, hanem a szektort, így minden beszállító gyárunkat érinti az emelés, melynek sávos mértékes 10-30% között mozog.
Egyes gyárak egyben, más gyárak szakaszosan léptetik életbe az emeléseket.

Az alábbi diagrammon az egyik legkülönlegesebb fa kerti játékunk árának változását mutatjuk be:
 


Fontos, hogy a várhatóan emelt árak tájékoztató jellegűek, 360Ft -tos Huf/Euró árfolyamig érvényesek! Amennyiben a Forint árfolyama időközben a 360-as árfolyamhoz képest romlana, árainkat sajnos tovább kell korrigálnunk.
 
Egyöntetű döntésük, melyben mi is osztozunk, hogy a termékek minőségének megtartása mellett és a szolgáltatás színvonalának megőrzésével együtt fogunk átmenni ezen a válságon is.

Megértésüket ezúton is megköszönve,

Üdvözlettel,

HUNEX Külkereskedelmi Kft.
www.jatekfutar.hu


This post is to inform You about the price increase that will take place not only in our online store, but in the toy industry in general. Since the beginning of the year 2020 we tried to assume the costs to avoid having an impact on prices, but at this point, it is impossible for us to assume this situation any longer.

We sincerely regret having had to make this decision, but we are at a point of no return, so this has been our only alternative to be able to guarantee the service of the orders as well as the quality of our products as normal.

The increase in the price of our products corresponds to a 10%-30% linear.
It is important that the increased prices are informative, valid up to the exchange rate 360 HUF / 1 EUR. In case of the Hungarian Forint exchange rate goes above the 360 exchange rate in the meantime, we will unfortunately have to adjust our prices further.

If you are planning to purchase our toys, we recommend that you order it before the price increases. The increased commercial prices of the affected toys and date of the the new price can be seen on products landing pages
If a product concerned were run out sooner, the price increase would unfortunately take effect sooner.

This decision is due to different factors that involve:

 • Labor costs in China have been increasing year by year 
 • The constant price increase and shortage of raw materials of plastic.
 • The case of plastic materials, essential for our industry and which represent a very high percentage of the value of our products
 • Freight transport and warehouse costs have been increased by carriers and third parties
 • Container costs went up dramatically
 • Wood prices  went up since March last year

As always, we appreciate your support and understanding in these times of great uncertainty in the markets.

Yours sincerely,

HUNEX Foreign Trading Ltd.
www.jatekfutar.hu

Keresés